Service och support

Vi skapar extra värde till våra Cub Cadet ägare genom support innehåll för att hjälpa dig att känna dig trygg i att kunna utföra enklare uppgifter eller få råd hur du förlänger livslängden på din maskin. Om du inte skulle det du söker, kan du alltid kontakta en Cub Cadet återförsäljare för hjälp.

Använd vår praktiska lokalisering för att hjälpa dig hitta din närmaste auktoriserade Cub Cadet-serviceställe.

Få all information du behöver om garanti, reparation eller byte av din produkt.

Designad specifikt för din produkt. Levererar förstklassig tillförlitlighet och prestanda. Exklusiv användning av äkta reservdelar garanterar din utrustningsgaranti. Snabb och konstant tillgänglighet i hela Europa. Testad enligt våra högsta standarder.

Ladda ner eller se den senaste Cub Cadet-produktkataloger.

Cub Cadet Service

Cub Cadet produkter kan enbart köpas av auktoriserade Cub Cadet återförsäljare. Dessa erbjuder en bred produktportfölj och service, där idén är att ge en snabb och smidig hjälp till dig, oavsett om du ska köpa en produkt, eller om du helt enkelt behöver mer information om produkter eller service som återförsäljaren kan hjälpa dig med.

Personliga råd

Våra återförsäljare är specialutbildade inom försäljning av gräsmatta och trädgårdsutrustning samt snöslungor. De har gett råd till kunder i flera år och kommer att arbeta tillsammans med dig för att hitta den rätta produkten för dina behov.

Den senaste testutrustningen

Innan du köper kommer din Cub Cadet-återförsäljare att ge dig möjligheten att starta upp och testa produkten du funderar på att köpa. På Cub Cadet kommer du inte att köpa “grisen i säcken”!

Professionell hantering

Din Cub Cadet-återförsäljare kommer att överlämna utrustningen du köper färdigmonterad och redo att användas. När allt kommer omkring är det bara en väljusterad maskin och en noggrann genomgång som garanterar tillfredsställelse och lång livslängd.

Smidig finansiering

Föredrar du att betala av utrustningen du köpt på en avbetalningsplan? Om så är fallet kommer din Cub Cadet-återförsäljare gärna att erbjuda dig attraktiva finansieringsalternativ.

Snabb leverans

Stora produkter som du inte kan flytta på egen hand levererar Cub Cadet-återförsäljaren direkt hem till dig.

Expert reparationer

I händelse av att din enhet inte fungerar kommer din Cub Cadet-återförsäljare inte att skicka in den, utan låta den repareras i den egna butiken. Att ha rätt reservdelar till hands och kunnandet att göra sina egna reparationer är en av våra Cub Cadet-återförsäljares styrkor.

Hitta en återförsäljare

Inte säker vart du kan köpa Cub Cadet produkter? Vi kan hjälpa dig att lokalisera den närmaste eller en online återförsäljare.