Om oss

  Upplev skillnaden

  Det är en sak att prata innovation - en annan att verkligen utföra det. Under årtionden har Cub Cadet byggt gräsklippare, trädgårdstraktorer, snöslungor och Zero-Turn Riders som fungerar och presterar bättre än något annat varumärke på marknaden. Cub Cadet är hängivna att föra utvecklingen konstant framåt och producera produkter för framtiden. Våran imponerande historia är fylld av industriledande innovationer.

  Cub Cadet closeup of a mower being built

  Upplev hög prestanda

  Vår uppgift är att säkerställa att arbetet är korrekt utfört. Det är därför vi bygger premiumprodukter med de bästa material och de bästa ingenjörerna. Därför använder vi motorer av högsta klass. Och därför upskattar trädgårdsentusiaster våra produkter.

  Cub Cadet closeup of a mower being built

  Upplev kvalitet

  Vår kvalitet säkerställs i varje produkt, varje maskin, varje erfarenhet du har med Cub Cadet. Vi visar tydligt i våra produkter att de är gjorda att hålla år efter år. Vi visar med tydlighet att vi jobbar med välutbildade och duktiga återförsäljare, de bästa i branchen. Och det visar sig tydligt i vårt rykte efter drygt 60 års innovation att Cub Cadet levererar kvalitet.

  Cub Cadet closeup of a mower being built

  Upplev utveckling

  När andra i branschen fortsätter att titta bakåt i tiden och lever på det förgångna så är vi fast beslutna att utveckla produkter för idag och imorgon. Vi undersöker ständigt vilka behov dagens trädgårdsägare efterfrågar. Sen utmanar vi våra ingenjörer att ta fram produkter som möter och överträffar de förväntningarna. Det är därför vi har en historia av innovation och det är därför vi ser oss fortsatt i framtiden som en solid producent av preimium produkter.

  play_arrow

  Utmärkelser

   Award TechPulse Logo

   TechPulse | XR5 1000

   Det är en sak att prata innovation - en annan att verkligen utföra det. Under årtionden har Cub Cadet byggt gräsklippare, trädgårdstraktorer, snöslungor och Zero-Turn Riders som fungerar och presterar bättre än något annat varumärke på marknaden. Cub Cadet är hängivna att föra utvecklingen konstant framåt och producera produkter för framtiden. Våran imponerande historia är fylld av industriledande innovationer.

   Award World Garden

   Robotgräsklippare XR5 2000 | World Garden Awards

   Cub Cadet XR5 2000 har vunnit WORLD GARDEN AWARD i kategorin robotgräsklippare.

   XR5 2000 imponerade särskilt på juryn i kategorierna innovation | produktkvalitet | pris/prestanda.

   WORLD GARDEN AWARDS delas ut en gång om året. En expertjury uppmärksammar produkter som sticker ut från konkurrenterna tack vare nya idéer eller ny teknik, exakt och hållbart utförande och användning av högkvalitativa material, eller ett enastående förhållande mellan anskaffningskostnader och bruksvärde.

   Award Badge for Premium Choice

   Grastrimmer LH5 T60 Bästa Premiumval

   Cub Cadet LH5 T60 är för dig som söker en kraftfull och mångsidig grästrimmer med hög byggkvalitet och genomtänkt design. Bra prestanda, tidseffektiv, mångsidig och användarvänlig design, ergonomisk!

   Award Badge Plus X

   Plus X-Award

   Med mer än 130 jurymedlemmar från 32 länder, 32 kometenta partners och med en investering på över 25 miljoner euro, är Plus X Award idag den största utmärkelsen för innovation inom teknik, sport och livsstil. Produkter som vi har hedrat med minst en “Plus X” utmärkelse mottager kvalitétsstämpeln “Plus X Award”. Berättigade för en utmärkelse ska var nyligen utvecklade och vara innovativa teknologier, extraordinär design, såväl som intelligent och enklt handhavande. Kriterier såsom utmärkt ergonomi och ekologisk tänkande och användande av högteknologiskt material i tillverkningsprocessen skall premieras för att det bidrar till att skapa en hållbar produkt med lång livscykel.

   Introducering av XR5

   Oavsett storlek eller form på din trädgård förstår vi att det är din stolthet och glädje. Det är därför Cub Cadet XR5 har designats för att klippa din gräsmatta precis som du skulle göra – med absolut precision. Från att ta itu med ojämna gräsmattor till långt gräs och invecklade kanter, ingen gräsmatta är för svår för XR5. Cub Cadet XR5 glider tyst över din gräsmatta, klipper den till den standard du kräver och ger dig friheten att spendera mer tid på att göra de saker du älskar mest i din trädgård.

   Den XZ7

   XZ7, toppmodellerna i ENDURO SERIES Zero-Turn klippare, är i toppen av fältet. Utrustade med hållbara och extremt robusta Kawasaki- och KOHLER-motorer, levererar dessa ultimata Zero-turn-klippare nu ännu mer kraft, med full flexibilitet och överlägsen precision för att möta alla utmaningar. Det högkvalitativa klippaggregatet med AeroForce Max™-system ger enastående klippkvalitet och grästransport. Uppmärksamhet har också lagts på de minsta detaljerna när det gäller komfort, vilket gör långa arbetspass ännu enklare.

   PRO Z9

   Cub Cadet presenterar toppmodellen av Z-Turn PRO SERIES: Z9 183id. Kombinationen av XXL dubbla däck, fyrhjulsstyrning och rattteknologi gör den till den idealiska Zero-Turn för klippning i branta sluttningar. Dess övriga egenskaper är också i toppklass: låga driftskostnader, robust, elektriskt höj- och sänkbart stålklippaggregat, kraftfull Kawasaki-motor och premiumkomfortsäte med vibrationsdämpning.